Bestil

DIN BESTILLING

700 l. fyringsolie
N/A
I alt kr.
N/A

BESTIL FYRINGSOLIE

Tilmeld dig vores gratis oliepåmindelse og få en e-mail når det atter er tid til at bestille olie.
Fordel den årlige varmeudgift over årets 12 måneder. Denne service er gratis og uden gebyr. Læs mere

Tilmeld dig automatisk levering af fyringsolie

Er du tilmeldt vores automatisk levering, vil vi automatisk levere fyringsolie ud fra dit beregnede behov. Løber du tør for fyringsolie før tid, skal du blot ringe til os på 70 10 99 99, så løser vi problemet så hurtigt som muligt. Er du tilmeldt automatisk levering, har vi målsætningen om, at du får leveret olien senest 3 timer efter dit opkald.

Tørløbsservicen gælder for stuehuse og 1-2 families huse, der er på automatisk levering. 

Perioden hvor tørløbsservicen gælder:

  • okt. – 30. apr. fra kl. 8.00 – 19.00 mandag til fredag
  • Lørdag, søndag og helligdage gælder servicen fra kl. 8.00-18.00.

Bestil din fyringsolie online hos os

Hos YX arbejder vi målrettet på at sikre dig den billigste dagspris på fyringsolie. Vores dagspris på fyringsolie er yderst konkurrencedygtig og blandt landets laveste. Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med kvalitet eller serviceniveau. Bestiller du fyringsolie hos os, garanterer vi, at du får billig fyringsolie af høj kvalitet, og at du under hele forløbet har mulighed for at få kyndig vejledning om produktet af vores supportafdeling.

Når du handler fyringsolie hos YX får du

  • Billig fyringsolie af ekstremt høj kvalitet
  • God brændstoføkonomi
  • Lav mængde af sodpartikler ved afbrænding
  • Fyringsolie, der er skånsom mod alle oliefyr

Så nemt bestiller du billig fyringsolie hos os

Det er nemt og hurtigt at bestille billig fyringsolie hos os. Der er nemlig flere forskellige muligheder for at bestille olien på vores hjemmeside. En af mulighederne er at bruge den dynamiske bestillingsformular, vi har integreret på forsiden. Denne formular er yderst brugervenlig, og den giver dig mulighed for at vælge, hvor mange liter du ønsker at bestille. Den viser dig ligeledes den samlede pris for ordren. Når du har valgt det antal liter fyringsolie, du ønsker at bestille, klikker du på den grønne knap, hvorpå der står ’bestil fyringsolie’, og så guider systemet dig videre i bestillingsfasen.

En anden mulighed for at bestille fyringsolie findes på siden, som du p.t. befinder dig på. Hvis du finder toppen af siden, vil du kunne se en bestillingsformular, hvor du kan skrive, hvor mange liter olie du ønsker at bestille. Ligeledes kan du i denne formular notere ønsket leveringstid. Hvis vi har op til 3 leveringsdage, leverer vi fyringsolien uden yderligere beregning.

Hvis du finder det besværligt at bruge vores bestillingsformularer, er en anden mulighed at ringe til os på 70 10 99 99.

Vi har en service, der kaldes automatisk levering med tørløbsservice. Denne service kan du vælge som et tilvalg, når du bestiller fyringsolie online. Med denne service er du garanteret altid at have fyringsolie i tanken. Servicen indebærer, at vi laver en beregning ud fra dit årlige forbrug af fyringsolie. Ud fra denne beregning planlægger vi, hvornår din olietank skal fyldes op. Denne service er helt gratis. Det eneste, du skal sørge for, er, at vi har let adgang til påfyldningsstudsen til tanken.

Bestil fyringsolie

Dagsprisen på fyringsolie svinger

Fyringsolieprisen skifter fra dag til dag. Det samme gør prisen på fyringsolie, når du køber online. Derfor er det vigtigt, at du kontinuerligt holder øje med dagsprisen her på siden, såfremt du ønsker at købe fyringsolien så billigt som muligt.

Hvis du er interesseret i se, hvordan fyringsolieprisen har ændret sig det seneste år, det seneste kvartal, den seneste måned eller den seneste uge, kan du se en graf over prisudviklingen her.

 

 

 

Hvad koster 1000 liter fyringsolie?

Det kan være lidt svært at svare entydigt på, hvad 1000 liter fyringsolie koster, da prisen varierer over tid. Prisen på fyringsolie påvirkes af flere forskellige faktorer såsom de vejrmæssige forhold, valutakurser og indenrigs- og udenrigspolitiske forhold. Du kan dog let finde ud af, hvad den aktuelle dagspris for 1000 liter fyringsolie er her på siden. Det eneste, du skal gøre, er at benytte prisberegneren, vi har integreret på forsiden. Denne prisberegner kan vise dig prisen på x antal liter fyringsolie inden for intervallet 500-2000 liter.

 

Lad os tale sammen

Ring til os - åbent hele døgnet

70 10 99 99

Vi er e-mærket

image description Vi gør vores bedste for, at du skal have den bedst mulige oplevelse når du handler.