Spørgsmål og svar om fyringsolie

Vi vil her gennemgå en række af de hyppigst stillede spørgsmål om fyringsolie.

Hvad koster 1.000 liter fyringsolie?

Det kan være en smule svært at svare præcist på, hvad 1.000 l fyringsolie præcist koster, da prisen på fyringsolie er dynamisk. Der er mange forskellige faktorer, der har indflydelse på fyringsolieprisen. En række af disse faktorer er råolie udvikligen, valutakurser og udenrigs- og indenrigspolitiske forhold.

På vores side har vi et yderst smart system, der gør, at du lynhurtigt kan få besvaret, hvor meget 1.000 l fyringsolie præcist koster hos os i dag, hvis du handler online. Vi har nemlig integreret en interaktiv prisberegner på forsiden, og denne kan vise dig internetprisen for x antal liter fyringsolie inden for intervallet 500-2.000 liter.

Hvad koster fyringsolie i dag?

Læste du afsnittet ovenover, så ved du, at prisen på fyringsolie kan skifte fra dag til dag. Du ved også, at der på forsiden er en prisberegner, som kan vise dig vores aktuelle internetpris på fyringsolie.

Det kan være en rigtig god idé at besøge vores side jævnligt, hvis du ønsker at få fyringsolie så billigt som muligt. Hvis du jævnligt visiterer vores side, kan du nemlig holde dig ajour omkring, hvorvidt prisen er stigende eller faldende, og så kan du slå til, når prisen er i et prisleje, der tiltaler dig.

Hvis du følger dette link, kan du se en graf over udviklingen af listeprisen for fyringsolie i løbet af det seneste år, det seneste kvartal, den seneste måned eller den seneste uge. Grafen viser tilmed den gennemsnitlige listepris for fyringsolie, hvorfor du lynhurtigt kan få et indtryk af, om listeprisen på fyringsolie er høj eller lav lige for tiden.

Hvad koster fyringsolie pr. liter?

Har du læst de forrige afsnit, så ved du, at literprisen for fyringsolie kan variere fra dag til dag. Vi har allerede gennemgået en række af de faktorer, der har indflydelse på dagsprisen for fyringsolie. Hvis du er interesseret i disse, gennemgås de i afsnittet ‘Hvad koster 1.000 l fyringsolie?’

Vi vil gerne give vores kunder mulighed for at se dagsprisen på fyringsolie, hvis denne handles online hos os, og derfor har vi kreeret en dynamisk prisberegner til dette formål. Prisberegneren finder du her. Det er dog ikke muligt at se internetprisen for blot en enkelt liter, hvilket skyldes, at vores kunder sædvanligvis bestiller væsentligt større mængder fyringsolie.

Hvis du lynhurtigt ønsker at undersøge, hvad vores fyringsolie koster pr. liter, hvis man køber denne online, anbefaler vi, at du vælger 1.000 liter, og så dividerer du den samlede pris med 1.000.

Hvorfor er fyringsolie dyrere end diesel?

Dette er rent faktisk et spørgsmål, vi ofte blive stillet. Vi kan ikke helt gennemskue hvorfor, for fordommene, der danner grundlaget for spørgsmålet, holder ikke rigtig stik. Prisen på diesel er nemlig ikke nødvendigvis lavere end prisen på fyringsolie. Tværtimod faktisk. Prisen på vores fyringsolie har i mange perioder været lavere end prisen på dieselolie hos et stort antal udbydere.

Vi forestiller os, at årsagen til, at spørgsmålet sommetider stilles, skyldes forvirring, og at folk har svært ved at skelne mellem de to produkter. Dette kan vi til dels godt forstå, da produkterne har mange af de samme karakteristika.

For god ordens skyld vil vi gerne gennemgå en række af forskellene produkterne imellem. Fyringsolie, som vi sælger, er produceret til oliefyr. Det kan godt være, at det er muligt at fyre op i et oliefyr med dieselolie, men det vil vi dog fraråde, særligt fordi det er ulovligt, og skulle der ske skader af den ene eller anden art, når man fyrer med diesel, så er man ikke dækket af forsikringen.

Det er ligeledes yderst tvivlsomt, at dieselolie vil være lige så skånsom over for oliefyret, som vores fyringsolie er. Ligeledes er det meget usandsynligt, at forbrændingseffekten vil være lige så høj for dieselolie som for vores fyringsolie.

Et af hovedargumenterne for, at man skal forkæle sit oliefyr med vores fyringsolie, er, at vores fyringsolie er tilsat en række højteknologiske additiver, der nedsætter produktionen af sod. Dette har en række fordele. For det første betyder det, at vores fyringsolie er ganske miljøvenlig. Ligeledes garanterer vi, at du slipper for at rense din skorsten og dit oliefyr særligt ofte, såfremt du benytter vores fyringsolie.

Flere spørgsmål om fyringsolie?

Vi håber, at du blev klogere og fik besvaret dit/dine spørgsmål. Hvis du har et eller flere spørgsmål, som ikke blev besvaret på denne side, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på 70 10 99 99. Du er også meget velkommen til at sende en mail på yx@yx.dk.

Hvis du ønsker at bestille kvalitetsfyringsolie til en yderst fornuftig pris, kan dette klares her.

Lad os tale sammen

Ring til os - åbent hele døgnet

70 10 99 99