Automatisk levering

Undgå besværet – få leveret olie automatisk

En kold vinterdag uden varme og varmt vand vil alle gerne undgå. Derfor tilbyder vi Automatisk Olielevering med Tørløbsservice. Det er den bedste sikkerhed for at holde varmen og du slipper for selv at gå og holde øje med, om der er olie på tanken.

Ud fra dit forventede årlige forbrug, beregner vi, hvornår der skal fyldes på, og du undgår besværet med selv at skulle holde styr på oliestand og bestilling – og så er servicen helt gratis.

Naturligvis kan der være faktorer som gør, at tanken mod forventning alligevel løber tør.
Skulle det ske, bestræber vi os på at komme ud til jer hurtigt, efter at du har ringet til os.
Denne Tørløbsservice gælder for stuehuse og 1-2 families huse i perioden 1. okt. – 30. apr. fra kl. 8.00 – 19.00 mandag til fredag og fra kl. 8.00-18.00 lørdag, søndag og helligdag.

Bemærk venligst at Automatisk Olielevering ikke er mulig, hvis opvarmning kombineres med anden varmekilde, fx. brændeovn eller solfanger. Når der er andre opvarmningsformer, vil forbruget sandsynligvis variere og gør det for usikkert at beregne, hvornår der skal leveres for at undgå tørløb.

Kontakt vores kundecenter på 7010 9999, hvis du vil høre mere eller tilmeldes Automatisk Olielevering.

Er du allerede tilmeldt automatisk levering, og ændrer dit forbrug sig, så giv os venligst besked. Så vi kan justere dine oplysninger i vores system. På den måde er du sikker på at få leveret olien, når du har brug for det.

Bemærk at ved automatisk levering vil du blive faktureret ud fra vores vejledende listepris.