Fordele for Forbrugsforeningens medlemmer, når de handler fyringsolie hos os

Hvis du er medlem af Forbrugsforeningen, optjener du bonus, hver gang du handler fyringsolie hos os.

Bonussatsen har siden 05.10.2022 været på 1,0%

Hvis du allerede er medlem af Forbrugsforeningen, ved du sikkert alt om, hvad denne forening står for. Hvis ikke, uddyber vi i det kommende afsnit, hvilke fordele du får, når du handler hos os som medlem af Forbrugsforeningen, men kort sagt betyder det, at du som minimum altid får 165 kr. i bonus pr. 1000 liter olie du køber.

Bestil fyringsolie
Nem bestilling og hurtig levering i hele Danmark
500 Liter
1000 Liter
1500 Liter
2000 Liter
+2500 Liter
Liter fyringsolie
12.505,50 kr
Inkl. levering
Gratis levering inden for 3 hverdage
Bestil billig
fyringsolie

Få endnu billigere fyringsolie hos os, hvis du er medlem af Forbrugsforeningen

Vi er den eneste leverandør af fyringsolie, der giver fordele til Forbrugsforeningens medlemmer, og det er vi stolte over. Hver gang Forbrugsforeningens medlemmer handler hos os, optjener de bonus, hvilket vil sige, at kunderne indirekte får rabat. P.t. er bonussen på 1,0%.

Vi tilbyder i forvejen ekstremt skarpe priser, og bonussen har siden 05.10.2022 været på 1,0%, hvilket burde gøre det endnu mere attraktivt at handle fyringsolie hos os, end det er i forvejen. Når du handler fyringsolie hos os, får du ikke blot en af landets billigste fyringsolier – du får også en af landets bedste. Hos os får du nemlig en kvalitetsfyringsolie, der blandt andet har følgende positive karakteristika:

  • God brændstoføkonomi
  • Minimal produktion af sod
  • Optimal forbrændingseffekt

Har du spørgsmål om fyringsolie af den ene eller anden art, er du meget velkommen til at kontakte os på 70 10 99 99.

Hvad er Forbrugsforeningen?

Forbrugsforeningen er Danmarks ældste og største indkøbsforening. Foreningen bygger på andelstanken og er stadig i fremgang. I dag har hele 290.000 kortholdere adgang til bonus og attraktive fordele i mere end 150 forskellige brancher.
Forbrugsforeningen stræber konstant efter at skaffe bonusser og tilbud til sine medlemmer, og meget tyder på, at deres stræben er en succes. Hele 93% af medlemmerne fortæller nemlig, at de er tilfredse/meget tilfredse med deres medlemskab.

Bliv medlem af Forbrugsforeningen

Det er ganske nemt at blive medlem af Forbrugsforeningen. Det eneste, det kræver, er, at man er med i et af de 125 fagforbund, der står bag Forbrugsforeningen. Og er du ikke medlem, er din ægtefælle det måske, og så kan I stadig blive medlem og spare mange penge. Tilbuddet om medlemskab gælder naturligvis også for studerende, og hvis du er efterlønsmodtager eller pensionist, kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, såfremt du førhen har været medlem af et af fagforbundene, der står bag Forbrugsforeningen.
Hvis du ikke allerede er medlem af Forbrugsforeningen, kan du blive det via følgende link.

Spar penge, mange penge

Du får det første år til 0,- kr., og herefter er prisen kun 132,- kr. om året. Penge, der meget hurtigt er tjent ind igen hos nogle af de flere end 4.000 forretninger og over 500 webshops, som er blåstemplet af foreningen. Herunder YX Fyringsolie.
På Forbrugsforeningens app eller hjemmeside, kan du altid se alle de tilknyttede forretninger, ligesom du kan se din opsparede bonus. Bonus udbetales til din konto den 8. sidste bankdag i december, og medlemmerne siger derfor gerne, at ‘julegaverne er gratis hvert år’.