Spørgsmål & svar

Herunder kan du se de spørgsmål, vi ofte bliver stillet af vores kunder. Du er naturligvis velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere eller har brug for hjælp. I kolonnen i højre side finder du forskellige kontaktmuligheder, hvis du ønsker at fa fat i vores kundecenter.

Det ser fristende ud når tankstationer har billige priser på dieselolien i forhold til prisen på fyringsolien, men det er ikke 2 ens produkter.

Ifølge lovgivningen må der kun bruges et farvet olieprodukt til opvarmningsformål. Dieselolie som afhentes på en tankstation er et ufarvet olieprodukt og opfylder derved ikke kravet.

Der kan være mange årsager til dit oliefyr går i stå.
Vi har uarbejdet en tjekliste med 10 punkter, du kan benytte dig af inden du tilkalder en teknikker.
Se tjeklisten her

Der kan være sprunget en sikring. Husk altid at tjekke sikringer og om der er fyringsolie på tanken. Genstart fyret – nogle gange kræver det flere forsøg.

Hvis fyret fortsat ikke vil køre, bør du kontakte en tekniker. Vi henviser gerne til en af vores samarbejdspartnere.

Mindste kvantum du kan bestille er 500 liter fyringsolie, hvortil der lægges et leveringsgebyr på 200 kr. inkl. moms.
Ved bestilling af mindst 700 liter olie er leveringen gratis.

Du kan overføre penge til vores konto 4073 – 3119146607.
Husk at anføre dit kundenummer, så vi kan se, hvilken kunde, indbetalingen hører til.

Raterne beregnes automatisk efter en gennemsnitspris på fyringsolie og tager derfor højde for eventuelle prisstigninger. Derfor kan de være højere end tidligere, selv om dit forbrug umiddelbart ikke er ændret.

Hvis du vil have ændret dine rater, så kontakt venligst vores kundecenter på 7010 9999.

I fyringssæsonen, som er perioden 1.oktober til 30. april, sørger vi for at levere olie til dig inden for 3 timer efter, at du har ringet til os på telefon 7010 9999. Det gælder for stuehuse og 1-2 families huse i perioden 1. okt. – 30. apr. fra kl. 8.00 – 19.00 fra mandag til fredag og fra kl. 8.00 -18.00 lørdag, søndag og helligdage.

Du kan med fordel få oprettet en gratis varmekonto, hvor du i stedet for det fulde beløb, betaler i månedlige rater. Der tillægges hverken gebyr eller renter.
Ellers kan der laves en decideret betalingsaftale.
Kontakt venligst vores kundecenter på telefon 7010 9999 for nærmere.

Lad os tale sammen

Ring til os - åbent hele døgnet

70 10 99 99